Tervezzen egyedi pólót társasházának!

Apartmanunk idén ünnepli megépítésének tizedik évfordulóját ezért úgy gondoltuk, idén különleges ajándékkal lepjük meg a ház lakóit. Mindehhez pedig a tökéletes megoldást is megtaláltuk: egyedi pólókat fogunk készíttetni!

A társasház megépítésekor készítettünk egy fényképet az első beköltöző lakókkal – akkor még nagyon kevesen voltunk, az első két lakásba beköltöző párt fotóztuk le. A fényképezésből hagyományt teremtettünk, így ezt követően minden évben összeálltunk egy-egy fotóra a lakókkal, így fényképről fényképre egyértelműen látható a növekedés. Most, a tizedik évfordulóhoz elérkezve pedig ezzel a kis ajándékkal szeretnénk kedveskedni a lakóinknak.

A projekt kivitelezéséhez tökéletes póló készítőkre leltünk a a Lolmarkt csapatának személyében! A kreatív és lelkes csapat gyakorlatilag bármilyen ötletet megvalósít, legyen szó egyedi készítésű pólókról, kivitelezésről, vagy a katalógusukból kiválasztott termékekről. Hihetetlenül széles választékkal rendelkeznek, mind a női, mind a férfi pólók, mind pulóverek tekintetében tulajdonképpen BÁRMIT képesek rávarázsolni a felsőkre. Ráadásul mindig prémium minőségű alapanyagokkal, finom tapintású szövettel dolgoznak, így a minőségre sem lesz panasz!

A póló készítők személyesen is elérhetőek, egyedi megrendeléseket így nagyon szívesen fogadnak az üzleteikben is, ahol a megbeszélést követően 15-20 perc alatt is elkészítik az egyedi darabokat. (A csapat személyesen egyébként Budakalászon, Debrecenben, Dunakeszin, Egerben, Maglódon, Miskolcon, Nyíregyházán és Tiszaújvárosban érhető el.) Esetünkben, mivel nagyobb megrendelésről van szó, sajnos ez a lehetőség nem fog működni, mert a nagy mennyiségű rendeléseket előre veszik fel és szitanyomással készítik el a póló készítők, hogy aztán GLS futárral 1-2 nappal házhoz szállítsák a részünkre.

Bízunk benne, hogy lakóink tetszését elnyerik az egyedileg készített ajándékok, próbáljátok ki az eljárást ti is!

[Top]