Ez lesz az első saját lakásunk

Végre-valahára beköltöztünk az első saját lakásunkba. Ez bizony egy hatalmas dolog a férjem, a gyerekem és az én számomra is. Hosszadalmas éveken keresztül kellett spórolnunk erre a lakásra, de még így is hitelt kellett felvennünk hozzá. Mivel mindkettőnknek biztos állása van, ezért úgy éreztük, hogy megtehetjük azt, hogy kölcsönt veszünk fel a lakásvásárláshoz.

A lakás fantasztikus helyen fekszik. Az egyik feltételünk az volt, hogy legyen egy terasza is az ingatlannak, mert olyan jó lenne reggelente ott kávézni. Szerencsére ennek a lakásnak van egy elég nagy terasza, ami ráadásul egy gyönyörű szép parkra is néz.

A lakás közelében megtalálható minden, ami csak kell: bevásárlóközpont, kisboltok, iskola és még egy metróállomás is ott van a közelben.

A lakást nem olyan rég újították fel, szóval minden makulátlanul működik benne. Az előző tulajdonosok ott hagytak nekünk néhány bútort is, mert nem tudtak velük mit kezdeni. Talán ezek közül megtartunk néhányat. Az egyik ott maradt fiókban találtam egy üres pénztárcát. Fel is hívtam az előző tulajdonos, hogy nincs-e szüksége rá. Nagyon örült, mikor értesítettem, mert már régóta kereste. Annyira tetszett nekem ez a pénztárca, hogy megkérdeztem, honnan vásárolta.

Mivel sietős volt a dolga, csak annyit mondott, hogy írjam be a cipomarket.hu címet a böngészőmben, és ott majd meg fogom találni. Ahogy azt az oldal címéből is sejthetitek, itt nem csak pénztárcákat lehet vásárolni, de engem elsősorban csak azok érdekeltek, amikhez a pontos elérhetőséget a Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu linkje adja meg nekünk.

Alapvetően az volt az elképzelésem, hogy pont azt a darabot fogom megrendelni, amilyen a lakás előző tulajdonosának is van, de ez a weboldal elég hamar meggyőzött engemet afelől, hogy azért itt érdemes kicsit jobban szétnézni. Az már rögtön feltűnt, hogy itt bőven lesz miből válogatnom, hiszen több stílusban, színben és méretben is ott sorakoznak a különböző pénztárcák a vásárlók számára. Egyre biztosabb voltam benne, hogy a rendszeres látogatójává fogok válni ennek az internetes áruháznak.

Úgy döntöttem, hogy elsőnek megkeresem azt a pénztárcát, amiért eredetileg fellátogattam erre az oldalra, és majd utána meglátom, hogy mi lesz. Azt gondoltam, hogy ennyi lehetőség közül nehéz lesz megtalálni, de akkor észrevettem, hogy a weboldal egy kiváló szűrő rendszert biztosít a látogatók számára. Mivel tudtam, hogy egy kék színű és női pénztárcáról van szó, így csak annyi volt a dolgom, hogy bejelöltem ezt a két tulajdonságot. Ennyi már elég is volt ahhoz, hogy gyorsan rátaláljak a kiszemelt termékre. Örömmel láttam, hogy 10%-os kedvezményt adnak ehhez az árucikkhez. A weboldal kiszámolja helyettünk, hogy ez a kedvezmény, ennek a terméknek az esetében, 500 forintos megtakarítást jelent. Ezt a női pénztárcát egyébként még hat különböző színben kínálják az érdeklődők számára a kéken kívül. Elég volt csak egyszerűen ráklikkelnem a képekre, hogy nagyobb méretben is lássam, hogy hogyan fest a termék az adott színben. Itt jöttem rá, hogy pirosban valójában jobban tetszik, így azt be is raktam a kosaramba.

Ettől függetlenül keresni akartam még egy pénztárcát, mert az volt a terv, hogy a majd a végén döntök a kettő közül. Találtam egy bőrből készült, fekete darabot. Ez jóval drágább, mint a másik, de ehhez is adnak egy elég komoly kedvezményt, így bőven megéri. A kialakítását tekintve ez egy sokkal elegánsabb stílussal rendelkezik. A méretét tekintve is nagyobb, mint az előző.

Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu

Ezt is beraktam a kosárba. Ezt követően már csak annyi volt a dolgom, hogy valahogy döntsek a kettő között. Végül úgy döntöttem, hogy az olcsóbbat fogom választani. A másik pénztárcát egy egyszerű gombnyomással ki tudtam venni a kosárból, amit követően már folytathattam is a vásárlást.

Innen már csak megadtam, az adataimat és a szállítási címet. Több lehetőségünk is van a fizetési és a szállítási lehetőségek terén. Az én esetemben házhozszállítás történt utánvételes fizetéssel. A megrendelt áru időben és sértetlenül kiérkezett, és pontosan azt kaptam meg, amit megrendeltem. A Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu köszönhetően igazán minőségi pénztárcához jutottam hozzá.

[Top]