Ingatlan vásárlás közben jött szembe velem a legjobb táska oldal

Már rég óta gondolkoztam azon, hogy vegyek számomra egy saját ingatlant. Így nem kéne másnak fizetni a lakbért minden hónapban és ha jó helyen vásárolom meg, akkor még nőhet is az értéke. Ezzel mindenképp csak jól járnék. Nem is beszélve arról, hogy akkor már teljes mértékben a saját magam ura lehetnék, hiszen nem függnék senkitől. Az interneten keresgéltem a tökéletes otthon után, amikor szembe jött velem az Anna Táska oldala. Ne kérdezd hogyan, hiszen egy teljesen más témában keresgéltem, de utólag nem bánom, hogy rájuk találtam.

Nagyon sok termék megtalálható az oldalukon, így elidőztem egy kicsit a weboldalon. Sok gyártó terméke megtalálható náluk, így külön márka szerint is lehet keresgélni. És nem csak táskák találhatóak az oldalon, hanem övek és egyéb termékek is. Mint például: kézitáska, testtáska, válltáska, borítéktáska, neszesszer, pénztárca, színháztáska, övtáska, oldaltáska, öv.

Ha olasz bőr táska után kutatsz, akkor azt is találhatsz az Anna Táska oldalán. Több márka közül is válogathatsz: Heavy Tools, Anekke, Kimmidoll, Bugatti, Tamaris, Jana, Marco Tozzi táska, Dogs by Beluchi.

Az oldalon nagyon sok mindenről lehet tájékozódni. Így a fizetési és szállítási feltételek és lehetőségek is egyértelműen fel vannak tüntetve. Lehet fizetni utánvéttel, előre utalással és az oldalon keresztül bankkártyás fizetésre is van lehetőség. A szállítási idő átlagosan 1-3 munkanap. Lehet választani GLS futárszolgálatot és Pick Pack Pontot is. Mindkét esetben a szállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenessé válik.

A hírlevélre feliratkozva azonban már kisebb összeg esetén is ingyenessé válik a szállítás. Ugyanis ha feliratkozol a hírlevelükre, akkor kapsz egy ingyenes szállításra jogosító kupont, amit fel tudsz használni 12.000 Ft feletti vásárlás esetén. Emellett értesülni fogsz az akciókról, újdonságokról és a kuponokról is, ha feliratkozol.

Az olasz bőr táskák pedig nagyon jó árban beszerezhetők az Anna Táska oldalán, így ha nem szeretnél lemaradni egyetlen jó darabról sem, akkor nézz fel az oldalukra még ma.

[Top]