Az ingatlanos imázs

Most arról szeretnék beszélni egy kicsit, milyen fontos az emberek megjelenése, főleg, ha üzletről van szó. Tehát minden bankárnak, ingatlanügynöknek vagy biztosítási ügynöknek. Hiszen az ügyfelek legelőször az üzletemberekkel találkoznak, és az alapján alakítanak ki benyomást. Rengeteg tanulmány szól arról, hogy a megjelenés és a kisugárzás mekkora mértékben befolyásolja az emberek döntéseit, hogy ezt vagy azt a szolgáltatás válasszák.

Szerencsére a megjelenésünk alakítható tudatos odafigyeléssel. Nem csak a testtartásunk vagy a beszédkészségünk alakítható és fejleszthető, hanem a kinézetünk is a megfelelő kiegészítők kiválasztásával. A ruha, a cipő és az óra nagy szerepet játszik abban, hogy ítélnek meg minket az emberek. Ám van még egy különösen hangsúlyos darab, amivel pozitív benyomást kelthetünk. Ez perig a bőr aktatáska.

Az aktatáska nem csak egy menő, férfias darab, de komolyságot és megbízhatóságot sugároz, ami az üzleti életben elengedhetetlen. Hiszen hogyan is adhatna el bármit egy üzletember ezek nélkül a tulajdonságok nélkül?

Továbbá rettentő praktikus darab, hiszen egy ingatlan ügynöknek rengeteg nyomtatványt kell magánál tartania, és az aktatáskák pont ezek tárolására lettek kitalálva! A különböző rekeszekben gyűrődés mentesen és csoportosítva tarthatjuk a papírjainkat. Így nem kell hosszas időt tölteni a keresgéléssel és a papírok válogatásával, ami megint csak egy jó pont az ügyfél szemében.

Tehát a tippem, minden ingatlanosnak: bőr aktatáska! Majd meglátjátok, mennyit fog könnyíteni az élteteken!

De hol lehet beszerezni jó minőségű és elvárásainknak megfelelő táskát gyorsan és egyszerűen? Én egy bőr aktatáskákat árusító weblapot ajánlok.  Ezen az oldalon nagy választékban találhatók magas minőségű aktatáskák eredeti bőrből. A vásárlást könnyíti, hogy tudunk keresni az aktatáskák különböző aspektusaira, mint például a szín, a forma, a márka vagy a rekeszek száma. Ez is segít abban, hogy kiválaszthassuk a céljainknak és stílusunknak leginkább megfelelő darabot.

Az oldalon található mindegyik termék jó minőségű, bőr. Vannak köztük itthon gyártottak és neves külföldi cégektől származóak egyaránt. Nagyon stílusosak és értékesek, így mindenkihez illenek nemtől, divattól vagy kortól függetlenül. Így akár ajándéknak is megfelelő lehet kollégáinknak és családtagjainknak egyaránt.

Az oldal más szempontból is nagyon felhasználóbarát. Több remek lehetőséget is ajánl, mint például az ingyenes szállítás futárral 10 ezer forint vásárlás felett. Ez egy jó lehetőség, hogy nem kell még a szállításra is költenünk.

Továbbá, ha nem vagyunk elégedettel a termékkel, vagy csak a színe nem tetszik, esetleg a mérete nem jó, visszaküldhetjük. És nem kell postával bajlódnunk, hanem futárt küldenek nekünk. Ez a szolgáltatás ingyenes 30 ezer forintnyi vásárlás esetén, de alatta is elérhető. Aztán a terméket ki tudjuk cserélni egy számunkra jobban megfelelőre, és a különbözet miatt sem kell aggódnunk, mert visszafizetik ha esetleg olcsóbb táskát választanánk. Tehát mindenféleképpen megéri tőlük vásárolni aktatáskát.

Remélem hasznosnak találtátok a tippjeimet, és ti is a bőr aktatáskákat választjátok!

[Top]