Ingatlanvásárlás, cégalapítás mindkettő körültekintést igényel

Férjem befektetésnek lakást szeretett volna vásárolni, már régóta bújta az ingatlanközvetítő oldalakat. Megnézett már számos ingatlant, de valahogy egyik sem nyerte el a tetszését, ilyen-olyan okok miatt. Nehéz és körültekintést igénylő feladat ez, éppen olyan, mint amilyen az enyém is volt, hiszen én azzal voltam elfoglalva, hogy saját vállalkozást indítsak.

Elég sokat olvastam már a témában a neten és egy dologban teljesen biztos voltam. Ez az volt, hogy igénybe fogom venni a szekhelyszolgaltatas24 segítségét a cégalapításhoz és a székhely működtetéséhez is.

Ez egy több, mint 11 év tapasztalatával, rendkívül megbízhatóan működő vállalkozás. Feladataikat szigorú jogi szabályozás mentén, bírói gyakorlatnak megfelelően, precízen, pontosan látják el. Pénzügyi szempontból a legstabilabbak a piacon. Még Európa legnagyobb cégminősítője, a Bisnode is AA kategóriába sorolta őket. A legmagasabb, AAA minősítéshez is csak egy pont hiányzik csupán.

A székhelyszolgáltatás budapesten 2 helyszínen, és Újlengyelben is elérhető, az irodák pontos címei fel vannak tüntetve a honlapon. Pesten és Budán, valamit a már említett Pest megyei településen is lehet a szolgáltatáscsomagokat igényelni. Előbbi kettő 6 hónapra 29.900,- Ft-ba, utóbbi szintén 6 hónapra 39.900.- Ft-ba kerül. Mindkét csomaghoz egy hónap szolgáltatás ajándékba jár.

Újlengyelnek egyébként az az érdekessége, hogy az ide települő cégeknek nem kell iparűzési adót fizetni. Ez már majdnem 30 éve így van és a stabilan működő önkormányzat jövőbeli szándékai szerint így is fog maradni. Újlengyel Dabas Járásban van, és körülbelül 1.700.- fő lakja. Jól megközelíthető, mert közvetlenül az M5-ös autópálya mentén helyezkedik el. Több multicég is székhelyéül választotta.

Nagyon sokat lehet spórolni

Ez az csomagösszeg semmi ahhoz képest, hogy mennyi mindent kapunk érte, illetve, hogy a szolgáltatás igénybevételével mennyi pénzt tudunk megspórolni. Főleg olyan induló vállalkozások esetében nagyon fontos a költségek minimalizálása, amilyen az enyém is volt. Ha nem szeretnénk irodát bérelni és alkalmazottat fizetni, aki elvégzi az adminisztrációs és egyéb előadói feladatokat, akkor bízzunk meg egy székhelyszolgáltatót. Ezzel nagyon sok pénzt meg tudunk takarítani.

Valamint, ha vállalkozásunk székhelyét saját, állandó lakcímünkön kívül szeretnénk tudni, erre is tökéletes megoldás. Ezzel elkerülhető, hogy a hivatalos szervek otthonunk ajtaján kopogtassanak.

Ezen kívül teljeskörű postai-, adminisztrációs és hivatali ügyintézést is vállalnak, továbbá gondoskodnak a cégtábla megfelelő, törvény által előírtaknak való kihelyezéséről is. Ha szükséges, még tárgyalót is tudnak biztosítani a megbeszélések, találkozók lebonyolítására.

Kezelik a bejövő postai küldeményeket, nagy gondot fordítva azok scannelésére, archiválására és elektronikus továbbítására. Tartják a kapcsolatot a hivatalokkal, fogadják őket és tűrik az esetleges kényszerintézkedéseket.

A honlapon az összes információt megtaláljuk, amire szükségünk lehet. Kapcsolatfelvételhez telefonszám, és e-mail cím is a rendelkezésre áll és az irodák címei is fel vannak tüntetve. de a honlapon keresztül is üzenhetünk, hogy kezdeményezzük a kapcsolatfelvételt.

Ha nincs jogászunk, semmi probléma, mert ők tudnak ügyvédet is biztosítani a szerződéskötéshez. Már akár egy óra alatt birtokunkban lehet a befogadó nyilatkozat, fizetni pedig elég a szerződés megkötésekor. Engem nagyon meggyőztek és már pár, a honlapjukon töltött perc után eldöntöttem, hogy igénybe fogom venni, mert az számomra a tökéletes székhelyszolgáltatás budapesten.

Így is tettem. Felvettem velük a kapcsolatot, majd megkötöttük a szerződést. Profi munkát kapok igazán korrekt áron és jól alszom, mert tudom, hogy vállalkozásom a legszakértőbb kezek közé került, ami a székhelyszolgálatot illeti. Így sokkal jobban tudok a vállalkozás főtevékenységére és szakmai dolgaimra figyelni.

[Top]