Legyen az ingatlanunk az első helyen a keresőben

Az ingatlan az egyik legértékesebb dolog, amilye csak lehet az embernek. Mikor gyerek voltam, nem is gondoltam bele abba, hogy mekkora dolog az, hogy a saját házunkban élhetünk. Volt egy kis hátsó kertünk is és nem kellett osztozkodnunk semmin, illetve nem kellett bérleti díjat fizetnünk. Sok embernek ez azonban nem egy adott dolog. Gyerekes családok is szoktak albérletekben élni és ez egyáltalán nem meglepő.

Mivel az ingatlanok árai szinte az űrbe lőttek ki az utóbbi években. Én is rengeteg olyan képet látok az interneten, hogy mikor a nagyszüleink voltak annyi idősek mint mi, már mennyi mindent be tudtak szerezni. Az ingatlan sok embernek örökre csak egy álom marad. Ez azért problémás, mert nagyon rossz, ha az ember különböző főbérlők szeszélyeinek van kitéve.

Sokszor azonban bármekkora érték is az ingatlanunk, nem tudjuk eladni. Én az utóbbi hónapokban az interneten próbáltam értékesíteni ingatlanokat, de az oldalam nem indult be sehogyan. Ekkor találtam rá a Keresőben Első hu nevű oldalra, ahol szép lassan minden problémámra választ tudtam találni. Kereső optimalizálás kapcsán kerestem fel őket és szerencsére az első helyen voltak, ahogy azt a nevükből is következtetné az ember.

De mit is tud a Keresőben Első hu és miért érdemes igénybe venni az ő szolgáltatásukat? Az első benyomás szerintem nagyon fontos és a Keresőben Első hu ezt el is találja. Mikor fellépünk az oldalra egy barátságos és felhasználóbarát felület fogad minket. Nem kell félni a múlt évtized internetes csapdáitól. Itt pár perc alatt már rögtön át is fogjuk látni, hogy mi merre van és elkezdhetünk tájékozódni arról, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtanak.

Elsőként egyébként az jött fel, hogy honlapokat készítenek. Ez is nagyon hasznos lehet és a jövőben lehet, hogy el is fogok gondolkodni rajta. Túl sok olyan vállalkozó van, aki azért nem lép be az internetes világba, mert úgy gondolja, hogy túl sok macera lenne egy honlap készítése. A Keresőben Első hu azonban ezt a terhet leveszi a vállunkról és méltányos tarifa mellett el is készíti nekünk azt a honlapot, amiről mindig is álmodtunk volna.

Nem ez volt azonban az indok, amiért a Keresőben Első hu oldalára kerültem. Hanem az, hogy a keresőben az első helyen legyen a már meglévő honlapom. Természetesen ehhez is biztosították az eszközöket. A Keresőben Első hu átlátja az internetes algoritmust. Sajnos sokáig azt hittem, hogy elég az az első helyhez, ha az oldalunk jól van kialakítva és szépen néz ki. Kiderült azonban, hogy ennél sokkal bonyolultabbak azok a dolgok, amik irányítják az internetet. Ezen azonban nem kell nekünk törnünk a fejünket, hanem rábízhatjuk őket a Keresőben Első hu csapatára. A szolgáltatás ára sem túl drága és azt írták, hogy maximálisan dönthetek minden felől és semmit nem választanak ki nélkülem.

Nekem nagyon megtetszett minden, amit ajánlottak, úgyhogy fel is kerestem őket. A telefonomra nagyon gyorsan reagáltak és kedvesek voltak velem. Elmagyaráztam a helyzetemet és a céljaimat, ők pedig ugyanúgy elmondták, hogy mit tudnak nyújtani nekem. Összességében nagyon pozitív élmény volt velük tárgyalni és tudom, hogy mennyire sokat segítettek. Az oldalam azóta valóban sokkal látogatottabb lett és ezt csak a Keresőben Első hu csapatának köszönhetem.

[Top]