A saját ingatlan mellé autót is szeretnél?

Nagyon sokáig álmodoztál arról, hogy lesz egy saját ingatlanod és autód? Sikerült is elérned, de az autódhoz nem sikerült még megtalálnod azt a szolgáltatót, akiben meg tudsz bízni?

Az én egyik személyes kedvencem: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Náluk minden szolgáltatás elérhető áron kapható, megbízhatóak, segítőkészek és ha nem vagy jártas az autókkal kapcsolatos dolgokkal, szakszavakkal, akkor nem fognak téged ilyenekkel bombázni csak azért, hogy szakszerűbbeknek tűnjenek. Pontosan tisztában vannak azzal, hogy nem ettől lesz valaki szakértő. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így bármilyen baja is legyen az autódnak, ők nagy valószínűséggel megfogják tudni oldani rövid időn belül.

Hiszen ne feledd: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.

A Méta Autószerviz olyan márkafüggetlen szerviz, ahová még a barátod minden rokona is viheti az autóját. Hiszen márkafüggetlen műhelyként nem tesznek kivételt egy autómárkával sem. Ha szerelőre van szükséged, akkor őket bátran keresheted.

A márkafüggetlenség azért is lehet még jó, mert ha autót váltasz és elégedett vagy a csapattal, akkor az új autódat is viheted hozzájuk. Nem kell emiatt lemondanod a minőségi szerelői munkáról.

A Méta Autószerviznél mindenről alaposan informálnak és nem fognak olyan szolgáltatásokat elvégezni, amiről ne szólnának előzetesen. Ennek köszönhetően pontosan tudhatod, hogy mennyibe fog kerülni a kocsit helyrehozatala. A weboldalon pontosan fel vannak tüntetve az árak is, így nem érhet meglepetés, amikor átnyújtják neked a számlát.

Korrektek, megbízhatóak, rendelkeznek kellő tapasztalattal és segítőkészek. Ezek a jelzők mind elmondhatók a Méta Autószervizről. Ha ezek fontosak számodra, akkor egy próbát mindenképp megér a szervizük. Veszítenivalód nincsen.

Budapesten a 19. kerületben találhatóak meg. Ez nekem az egyik legjobb hír volt, amikor megláttam. Hiszen éppen útba esik és könnyen megközelíthető helyen van. Ha Te is hasonlóképpen vagy vele, akkor van egy jó hírem. Időpontot kérni és foglalni nem csak telefonon lehet hozzájuk. A weboldalon keresztül is foglalhatsz. A szabad időpontokat így is látni fogod, úgyhogy ki tudod választani a számodra legideálisabbat.

A teljesség igénye nélkül pár szolgáltatás, amit igénybe vehetsz a Méta Autószerviznél: olajcsere, gumicsere, autó villamosság szerviz, autóklíma töltés/ javítás/ feltöltés/ tisztítás, fék javítás és szerviz, futómű beállítás és szerviz, kipufogó csere/ javítás, vezérlés csere és szervizelés, lengéscsillapító és rugócsere, kuplung javítás, csere és szerviz, DPF szűrő csere és tisztítás.

A weboldalon minden szolgáltatásról részletes leírást találhatsz. Megtudhatod, mik a jellegzetes jelei az adott hibának, hogyan tudod megelőzni, miként lehet helyrehozni stb. Ezekből a leírásokból sokat lehet tanulni, hiszen, ha megtudjuk azt, hogy legközelebb az adott dolgot hogyan tudjuk megelőzni, akkor már nyert ügyünk van.

A Méta Autószerviz még blog cikkeket is ír, ezért, ha szívesen olvasol autókkal kapcsolatos cikkeket, mindenképp érdemes lehet elolvasni egy-két cikket tőlük. Nagyon közérthetően fogalmaznak, így nem csak azoknak adhat új információt, akik jártasak a témában, hanem azokra is gondoltak, akik még csak kezdők és nincs sok tudásuk az autókról.

Ha szükséged lenne egy olyan autószervizre, ahol szakmailag kiemelkedőek és emellett még emberileg is, akkor mindenképp tégy egy próbát a Méta Autószervizzel. Ha őket választod, az autód garantáltan jól fog működni hosszú ideig.

Válaszd minden szolgáltatásból a legjobbat. Autószerelésben én őket választanám a helyedben. Remélem Neked is hasonlóan pozitív tapasztalataid lesznek velük, mint nekem volt.

[Top]