Ikerekkel szép az ingatlanos munka

Egy anyának mi az első, a gyermeke vagy a munkája? Egyértelműen a gyermeke, de azért a munka sem elhanyagolható. Éppen ezért olykor a kettőt együtt kell csinálni. Az élet kitalálta, miképp állítson elém kihívásokat. Tipikusan az az egy gyerekes anya voltam mindig is, legalábbis arra gondoltam, hogy nem vagyok képes egyszerre több gyermeket is nevelni. Aztán a jó isten megáldott egy kis ikerpárral. Ha eddig úgy gondoltátok, nem volt nehéz dolgom, most már biztos másképp látjátok. Hogy a helyzetemet megértsétek, tudnotok kell, hogy hiába áll mellettem a párom, nem támaszkodhatom csak rá, én egy karrierista ember vagyok, mindig mindent magamnak teremtettem meg, nekem szükségem van rá továbbra is, hogy a saját és immáron a kicsik biztonságát is garantálni tudjam önmagam. Nem mondom, hogy nem engedhetném meg magamnak, hogy otthon üljek és csak várjak a sült galambra, de ez nálam soha sem volt opció. A gyerekek születése előtt ingatlanosként dolgoztam. Ezt nem fogom feladni, egyrészt jövedelmező, másrészt érdekel is. Mindig tisztában vagyok a hírekkel, hiszen ha nem követném, akkor meglepetésként érhetne egy-egy árváltozás az ingatlanárakban.

Na, de a gyerekek… Elhatároztam hát, hogy viszem őket magammal, mikor dolgozom. Tekintve, hogy nem kizárólag irodai munkát végzek, számolnom kellett vele, hogy a rohangálás alatt szükségem lesz egy olyan babakocsira, ami könnyen szállítható, elfér benne a két kis apróság és még esetleg elegáns is, vagyis passzol a business öltözékhez, nőből vagyok, nincs mit tenni, ez is egy fontos szempont. A legbiztosabb pont az életemben Édesanyám, aki mindig segít mindenben, elvégre ő is anya, így az első ember volt, akit felhívtam, hogy ráuszítsam az összes létező babakocsis oldalra. Több szem többet lát. Anyukám otthon nézegette a babakocsikat, a párom a munkahelyén és én egyenlőre szintén otthon vetettem bele maga a keresésbe. Szerencsémre megtaláltam a nekem való oldalt, ami hangsúlyt fektet a stílusra éppúgy, mint a biztonságra és a hasznosságra is. Iker babáknak babakocsi, gondoltam ez egy lehetetlen vállalkozás azokkal a szempontokkal, amivel én álltam neki a vadászatnak. ‘Hálistennek gyorsan megcáfolt a babakocsi.hu, ahol kedvemre válogathattam a szebbnél szebb babakocsik közül. Külön kedvencem, hogy gondoltak az iker babákra is, hiszen minden család számára meglepetés, ha ketten jönnek egy helyett, de hát épp ettől a kiszámíthatatlanságtól ilyen szép az élet. Nem is tartott sok időmbe, mire megtaláltam a bézs iker babakocsit, amihez tartozott táska is, hasonlóan bézsben. Ez a szín megy mindenhez, ezzel nem lehet gond és a gyerekeknek is kényelmes.

Azóta már büszke tulajdonosa vagyok a bézs iker babakocsimnak és hasonló büszkeséggel viszem magammal a kicsiket a munkába, így némely embernek még szimpatikusabb egy-egy lakás, hiszen a kicsik mindenhova életet visznek.

[Top]