Az ingatlan vásárlás nehéz ügy

Egy vállalkozó ismerősöm szeret ingatlanokkal üzletelni. Hol megveszi, hol eladja őket annak függvényében, hogy éppen mit vár az ingatlan árak mozgásától. Az elvárási többször bejönnek neki, mint nem, így elég szépen tud ebből pénzt keresni magának.

Újabban elkezdett vadászni a kifejezetten a rossz állapotú ingatlanokra is. Ilyen esetben a vásárlást egy komolyabb felújítás követi. Persze mindig komolyan mérlegelni kell, hogy megéri-e ez neki. Vannak menthetetlen ingatlanok is, de sok olyan is akad, amivel azért bőven lehet mit kezdeni. Az ismerősöm természetesen ezt nem egyedül csinálja. A házak és lakások állapotának a felmérésben persze már nagyon gyakorlott, de a felújítási munkálatokat mindig külsősökre bízza. Nemrég panaszkodott nekem, hogy milyen nehéz megfelelő szakembereket találnia erre a feladatra. Például már a sokadik vízvezeték szerelőt alkalmazza, mert eddig mindegyikben csalódott. Pedig a vízcső rendszer egy igazán kényes és fontos terület, ha egy ingatlan felújításáról van szó. Ugyanilyen történetet mesélt a fűtésrendszerekkel kapcsolatban is.

Úgy döntöttem, hogy megpróbálok segíteni neki, ezért azt ajánlottam, hogy vegye fel a kapcsolatot a VizGazFutesSzerelo24-el. Saját tapasztalatból tudom, hogy akár vízszerelésről vagy fűtésszerelésről van szó, tökéletesen megbízhatóak. Ezen kívül foglalkoznak még gázszereléssel és duguláselhárítással is.

Mikor az otthonomban a vízvezetéket kellett szerelnem, őket hívtam, amit azóta sem bántam meg. Egy új csapot szerettem volna bekötni, de mivel teljesen fogalmatlan vagyok ezekhez a dolgokhoz, mindenképpen szerettem volna ezt profikra bízni. Mint kiderült egy ilyen feladat elvégzésénél is számtalan hibát el lehet követni, hiszen ha nem megfelelőek az illesztések, annak könnyen vízfolyás lehet a következménye.

Szintén őket hívtam akkor is, mikor valamilyen megmagyarázhatatlan módon elkezdett növekedni a vízszámlám. Teljesen irreális összegeket kellett fizetnem. Miután kihívtam ennek a nagyszerű cégnek a munkatársait, egyből megtalálták ennek az okát: bizony a vízrendszeremben valahol elkezdett folyni a víz. Ennek a javítását lehető leggyorsabban el tudták végezni, ráadásul úgy, hogy a falakban sem tettek sok kárt. Alig volt szükség utána utómunkálatokra és a falam máris újra makulátlan állapotban volt.

Harmadszorra is igénybe vettem a szolgáltatásaikat, de ezúttal nem vízszerelésről volt szó. A gázkazánommal adottak komoly problémák. Ráadásul mindez a legnagyobb hidegben történt. Szerencsémre a VizGazFutesSzerelo24 – a nevükhöz méltóan – 1 órán belül már kopogtattak is az ajtómban, hogy mielőbb a segítségünkre siessenek. A kazánban ki kellett cserélni egy alkatrészt, illetve a kazánban található kürtőrendszert is ki kellett tisztítani. Mindkét feladatot tökéletesen ellátták. A honlapjukon egyébként megtalálhatjuk azokat a kazán fajtákat, amikkel a legtöbbet foglalkoznak. Ez egy igen hosszú lista, érezhetően mindegyik típus esetében képesek a feladatok magabiztos ellátásra.

A vállalat profizmusát az is híven tükrözi, hogy nem csak magánszemélyek lakásában és házában vállalnak el munkát, de nagyobb ipari épületek és cégek is igénybe vehetik a szolgáltatásaikat.

Bárki felkeresheti őket a nap 24 órájában, hiszen állandó ügyeletet tartanak fent. Budapesten és Pest megyében vállalnak munkát.

Érdemes megjegyeznem azt is, hogy az elvégzett munkákra minden esetben garanciát vállalnak. Az én esetemben ezek a garanciák még mindig élnek, hiszen ezek több évre szólnak. Ugyanakkor még sosem kellett élnem ezzel a lehetőséggel, mert amit eddig nálam megcsináltak, az tökéletesen működik a mai napig is.

Biztos vagyok benne, hogy az ingatlanos ismerősöm is számíthat majd a profi hozzáállásukra.

[Top]